У Харкові оштрафували водія автобуса: перевозив занадто багато людей

Водій отримав серйозний штраф

У Харкові 17 жовтня водій маршрутного автобуса перевозив в салоні 29 пасажирів, що на 8 перевищує кількість сидячих місць. Іншими словами вісім осіб не сиділи, а їхали стоячи. Про це розповіли у пресслужбі Патрульної поліції в Харківської області.

Водій порушив "протиепідемічну" постанову Кабміну №1236 від 09.12.2020. На чоловіка склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) КпАП і йому тепер загрожує штраф від 17 до 34 тисяч гривень.

Контекст:

 У Харкові та області правоохоронці продовжують контролювати дотримання усіх карантинних обмежень. Поліціянти об'єдналися з представниками Головного управління Держпродспоживслужби й із 13 по 14 жовтня разом перевіряли дотримання карантину в закладах громадського харчування, торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, перукарнях і подібних закладах.

⬤ За словами головного медпрацівника штату Новий Південний Уельс Керрі Чанта, "Дельта" (варіант коронавірусного захворювання) здатний передаватися за кілька секунд. Фахівець стверджує, що людині вистачило кілька секунд, щоб заразитися коронавірусом, коли незнайомець проходив повз, здійснюючи покупки в одному з магазинів міста.

⬤ У Харківській області з лютого 2021 року штабом по ліквідації наслідків коронавірусу керував Олександр Скакун, проте тепер він виконує обов'язки голови ХОДА. Новим керівником штабу став заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Михайло Черняк. 

 У Харківській області підтвердили поширення штаму коронавірусу "Дельта". Про це розповів заступник голови Харківської обладміністрації Михайло Черняк. За словами Черняка, 25 серпня з Харківщини в лабораторію Києва направили 50 зразків, з яких 45 виявилися саме "Дельтою".



Посетитель

29 листопада 2021, 13:14

Пока не будет четких законов, пока не будет ШТРАФ или тюрьма за ,,пофигисткое,, отношение к вирусу Короны, кто без масок, кто принцыпиально не делает прививки, кто больной Короной ходит на работу , в транспорте и молчат, кто специально ездят пьяные за рулем , обкуренные, спешашие на красный свет или просто ,,пофигисты,, . И кто за всем этим должен следить и жёстко наказывать , без каких либо поблажек. До этих пор так и будет- полный Обсурт и Похренизм и ни чего с этим не сделаешь!! Либо ввести в Украине закон ,,Средневековья,, или Эру Средневековья- что то не понравилось, взял дубину дал по горбу и пошел дальше . И ни чего тебе за это не будет!

Посетитель

29 листопада 2021, 10:31

Шо за Бред вы несете? Переполненный автобус на 8 мест? Выйдите посмотрите Харьковский метрополитен, всегда забит как кильки в банке, рукой пошевелить нельзя! Дальше.. Метро Героев труда - маршрутки на пригород, это вообще ужас ... Прийдите посмотрите это Надо один раз увидеть!! Выпадающих кто не влазит- водители запихивают назад в автобус! А обычные троллейбусы в час пик - тоже самое! И самое удивительное , что люди умирают от Короны , идет локдаун, борьба с вирусом ... А маски носят Единицы по Харькову и на прививки все Ху.....положили и никто ща такое Штрафует и всем По......р !! "" Театр Обсурда"".

Олег

18 жовтня 2021, 13:54

"Где логика, Марь Иванна, где логика?!!" Получается что набитые пассажирами трамваи, троллейбусы, вагоны метро - это нормально, а в автобусе на 8 человек больше - не нормально?

Наталья

18 жовтня 2021, 11:02

А каким образом весь поток людей должен ехать до роботы и учебы с их ограничениями. Уроды.

Артур

17 жовтня 2021, 20:24

Сволочи, издеваются над водителями как хотят. В метро ходят переполненные электрички, трамваи тоже, зато частников штрафуют.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися