Стало відомо, коли на Харківщині відбудеться пробне ЗНО, яке перенесли через карантин

Учасники тестування отримають нові запрошення-перепустки

Через карантин, який ввели в Харківській області з метою запобігання розповсюдження коронавірусної інфекції COVID-19, перенесли дату пробного зовнішнього незалежного оцінювання, яке мало відбутися в березні. Про це повідомляє прес-служба Харківської обласної державної адміністрації, передають "Коментарі. Харків".

Український центр оцінювання якості освіти оголосив нові дати проведення пробного ЗНО.  Тестування призначили на 4 та 11 квітня 2020 року. 

Так, пробне ЗНО з української мови і літератури замість 21 березня відбудеться 4 квітня. Тестування з інших предметів замість 28 березня – 11 квітня. Дати визначення результатів будуть відомі до 14 березня.

Учасникам пробного ЗНО надійдуть нові запрошення-перепустки з актуальними датами – їх потрібно буде надрукувати для участі в тестуванні.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові вирішили не закривати школи на карантин через коронавірус. В мерії пояснили, що не всі батьки зможуть одночасно працювати і стежити за дітьми, які через карантин  мають три тижні не будуть ходити до навчальних закладів. При цьому, ті батьки, які хочуть залишити дитину вдома, можуть це зробити, написавши відповідну заяву на ім’я керівника навчального закладу. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися