В Харкові можна залишити заявку на ремонт дитячого майданчику

В місті вже відремонтували близько тисячі ігрових комплексів

В Харкові комунальники приводять до ладу дитячі майданчики після зими. Про це повідомляє прес-служба Харківської міської ради, передають "Коментарі. Харків".

В міськраді з посиланням на КП "Харківське ремонтно-будівельне підприємство" повідомили, що всього зараз на підприємство надійшло близько 1,5 тисяч заявок на ремонт дитячих майданчиків. Вже близько тисячі з них виконали. На цих майданчиках переважно був потрібен невеликий ремонт.

Крім того, дитячі ігрові комплекси регулярно оглядають фахівці.

В міськраді повідомили, що заявки на ремонт майданчиків можуть залишати і харків’яни. Для цього необхідно звернутися в інформаційно-диспетчерську службу "15-62" або у КП "Жилкомсервіс". Ліквідувати несправності пообіцяли у найкоротші терміни.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові батькам дозволили не водити дітей до школи. Це пов’язано із заходами проти поширення коронавірусної інфекції. Школи в Харкові на карантин вирішили не закривати але, якщо батьки вирішили залишити дітей вдома, вони можуть це зробити написавши заяву керівнику навчального закладу.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що в школах Харкова у зв’язку з профілактикою коронавірусу введуть деякі зміні. Так, навчальний процес у середніх та старших класах проходити в одному кабінеті, а кожного ранку учні проходитимуть медичний огляд. Крім того, школи обіцяють додатково дезінфікувати.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися