У Харкові перекриють дві станції метро

Сьогодні в Харкові відбудеться футбольний матч

У Харкові 24 жовтня відбудеться футбольний між ФК "Металіст" (Харків) і ФК "Поділля" (Хмельницький). Про це розповіли в Департаменті інфраструктури Харківської міськради, передає Диспетчерська служба 1562.

Рух транспорту заборонять з 17:00 до 21:00 на пер. Власовському, на вул. Храмова, вул. Плеханівській на ділянці від вул. Молочної до вул. Державінської. Станції метро "Спортивна" і "Метробудівників" також закриють для жителів.

Міський автобус № 260 курсуватиме таким чином: залізнична станція "Основа" - вул. Валдайська - вул. Деповська - вул. Південнопроєктна - пр. Гагаріна - пр. Героїв Сталінграда - вул. Морозова - вул. Плеханівська - пров. Тарасівський - вул. Тарасівська - пров. Старомосковський - вул. Броненосця "Потьомкін" - пл. Захисників України - пр. Московський - вул. Польова - вул. Плеханівська - вул. Морозова - пр. Героїв Сталінграда - пр. Гагаріна - вул. Південнопроєктна - вул. Деповська - вул. Валдайська - залізнична станція "Основа".

ДТП у Харківській області:

 Під Харковом у Валківському районі дівчина за кермом BMW на величезній швидкості влетіла в евакуатор. Від удару автомобіль вилетів з дороги у ліс і вдарився в дерево. Відео вже після ДТП опублікував Стас Жадан на своїй сторінці в Instagram.

 У селищі Солоницівка по вулиці Сумській Шлях 37-річний водій автомобіля "ВАЗ 210994-20" по шляху до Харкова збив 67-річну жінку. Зазначається, що жінка разом з чоловіком переходила дорогу по пішохідному переходу. Водій не помітив їх і збив жінку, яка померла на місці. Чоловік загиблої в ДТП не постраждав.



Харьковчанин

25 жовтня 2021, 04:30

Самое время для проведения футбольных матчей. Харьков утопает в пандемии коронавируса, люди умирают, как во время войны, скорые не госпитализируют горожан, аппаратов ИВЛ и кислородных концетраторов не хватает, медперсонал теряет сознание от усталости, а мы проводим такие шабаши. Класс!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися