Коронавірус у Харкові: в метро потяги будуть швидше приїжджати на зупинки

У харківському метро хочуть скоротити інтервали між поїздами

У Харкові розглянуть можливість скорочення інтервалу руху поїздів в метро, щоб уникнути масового скупчення людей. Відповідний протокол №17 позачергового засідання міської комісії про поточну епідемічної ситуації опублікували в пресслужбі Харківської міськради.

Крім цього, в метро, а також у закладах торгівлі та громадського харчування будуть ще жорсткіше стежити за дотриманням масочного режиму і соціальної дистанції.

Контекст:

 У Харківській області на 24 жовтня коронавірус виявили у 1508 жителів. За добу від COVID-19 померло 19 осіб. В області COVID-19 діагностували вже у 195 429 осіб. У регіоні за весь період пандемії померло 4508 хворих. Одужало від коронавірусу 162 152 особи. Зараз під наглядом медиків знаходиться 28 769 пацієнтів.

⬤ За словами головного медпрацівника штату Новий Південний Уельс Керрі Чанта, "Дельта" (варіант коронавірусного захворювання) здатний передаватися за кілька секунд. Фахівець стверджує, що людині вистачило кілька секунд, щоб заразитися коронавірусом, коли незнайомець проходив повз, здійснюючи покупки в одному з магазинів міста.

⬤ У Харківській області з лютого 2021 року штабом по ліквідації наслідків коронавірусу керував Олександр Скакун, проте тепер він виконує обов'язки голови ХОДА. Новим керівником штабу став заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Михайло Черняк. 

 У Харківській області підтвердили поширення штаму коронавірусу "Дельта". Про це розповів заступник голови Харківської обладміністрації Михайло Черняк. За словами Черняка, 25 серпня з Харківщини в лабораторію Києва направили 50 зразків, з яких 45 виявилися саме "Дельтою".



Харьковчанин

25 жовтня 2021, 04:25

Если бы харьковская городская власть заботилась о жителях города, то не было бы такого уровня заражаемости "COVID-19". Мэрию абсолютно не волнует то, что в харьковских больницах уже который день подряд не хватает мест для тяжёлых пациентов с пневмонией. Эти чиновники регулярно организовывают массовые мероприятия ради своего пиара и "нарисованых" рейтингов в их пользу, тем самым собирая людей в толпу и провоцируя новые очаги всплеска коронавируса. Постоянно открывают парки, зоопарки, фонтаны. Лучше бы открыли хоть бы одну новую больницу в городе для заражённых граждан, а то лечиться просто физически негде. Парки и зоопарки не лечат от коронавируса!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися