Харків'янам розповіли, як у місті проводять дезінфекцію проти COVID-19

Для профілактики поширення коронавірусного захворювання проводиться санітарна обробка під'їздів у багатоквартирних будинках

Харківські комунальні підприємства у посиленому режимі проводять санітарно-профілактичну дезінфекцію вулиць, доріг, пішохідних переходів, а також під'їздів будинків, щоби захистити мешканців від коронавірусної пандемії. Про це повідомив директор КП "Доррембуд" Віталій Бура, повідомляє "Перша столиця".

Зазначається, що дезінфекція проводиться щодня у всіх районах міста. За словами директора підприємства, роботи проводяться за допомогою додавання у воду засобів із вмістом хлору. Вони, стверджує Віталій Бура, є абсолютно безпечними для людей.

"Загалом у нашому розпорядженні 15 мийно-поливальних машин. Вода береться як з водопроводу, так і з річок та водойм", - розповів директор "Доррембуду".

Крім того, для профілактики поширення коронавірусного захворювання проводиться санітарна обробка під'їздів у багатоквартирних будинках Харкова.

Комунальники зазначають, що проводять обробку розчином амонію, який, у свою чергу, ефективний під час дезінфекції та не несе загрози для мешканців чи домашніх тварин.

"Обробка одного під’їзду займає 20-40 хвилин. Особлива увага приділяється місцям масового скупчення людей – це ліфти, вхідна група та перший поверх", – розповів дезінфектор Олександр Лямін.

Також у Харкові дезінфікують парки, громадський транспорт, включаючи метро, та зупинки.

Нагадаємо, що захворюваність на коронавірус на Харківщині зростає і регіон продовжує перебувати в п'ятірці з найбільшою кількістю випадків COVID-19. Станом на 26 жовтня, у регіоні виявили 1225 нових випадків коронавірусу.



Харьковчанин

28 жовтня 2021, 04:26

Смысл проводить дезинфекцию, если мэрия постоянно организовывает дурацкие массовые мероприятия ради своего пиара и для своих рейтингов, которые вероятно они сами себе и рисуют. То, что медицина в Харькове не выдержала нагрузки, местных чиновников это не волнует абсолютно! Им главное - победить на предстоящих местных выборах 31 октября, а что будет после них, им наплевать!!!

media59

26 жовтня 2021, 17:26

Одноразовая показуха!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися