В Харкові Нацкорпус зібрався на акцію протесту

В Харкові збираються на підтримку активістів, яких затримали на презентації Нацплатформи примирення в Києві

Сьогодні, 12 березня, харківській осередок Національного корпусу анонсував акцію протесту під стінами Нацполіції. Про це Нацкорпус повідомив на своєму  Telegram-каналі, передають  "Коментарі. Харків".

Протестуватимуть проти затримання в Києві активістів, які перебували на презентації "Національної платформи примирення".

"Сьогодні під час зриву сєпарського шабашу сЄвохо, було затримано 6 ветеранів війни з Росією. Тому, сьогодні збираємось на акцію протесту під обласним відділом поліціі. Наші вимоги - відпустити ветеранів, притягти до відповідальності сЄвоху за сепаратизм" - йдеться в повідомленні.  Збір оголосили о 19:00  біля будівлі ГУ НП в Харківській області на вулиці Жон Мироносиць. "Підтягуватися" запросили активістів, однодумців та всіх небайдужих!

У відділ комунікації поліції Києва повідомили, що під час презентації у Печерському районі Києва група осіб влаштувала сварку, під час якої штовхнули радника секретаря Ради національної безпеки і оборони Сергія Сивоху.

На місці затримали 15 чоловік. Їх доставили до управління поліції. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 КК України. Дії правопорушників кваліфікували як хуліганство, вчинене групою осіб.

 

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові патрульні затримали водія, який сів за кермо у стані алкогольного сп’яніння. Очевидці повідомляють, що порушник намагався дати копам хабар, а коли зрозумів, що не вийде, почав погрожувати зв’язками в СБУ.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися