ДТП у Харкові на Гагаріна: підліток вибачився у залі суду

У Харкові водій Infiniti готовий понести усю відповідальність за ДТП

Київський районний суд Харкова обрав запобіжний захід 16-річному винуватцю ДТП на проспекті Гагаріна Миколі Харківському. Відповідну відеотрансляцію показували у Youtube.


Адвокат підлітка заявила, що він не ховатиметься від слідства, а навпаки разом з батьками сприятиме йому, і попросила відправити його під домашній арешт або визначити заставу.

"Не хотів, щоб це сталося. Повністю шкодую, перепрошую у потерпілих, людини, яка їхала за "Шевроле Авео", її родичів", — сказав Харківський.

Перед цим хлопець заявив, що вдарився головою і не пам'ятає, чи був він за кермом у момент ДТП, а якщо справді був, то готовий понести відповідне покарання.

Нагадаємо, що ввечері, 26 жовтня, суспільство потрясло звістку про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох з тяжкими травмами доставлено до лікарні. Аварія сталася близько 20:40 на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості порушивши правила дорожнього руху, зіштовхнувся із Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці.

У поліції повідомили, що транспортний засіб було зареєстровано на матір водія. Після аварії 16-річного водія Infiniti затримали в порядку ст. 208 КПК України. Наразі проводяться слідчі дії, а також призначено низку судових експертиз.



читаем

28 жовтня 2021, 10:47

Все ему сойдет с рук в этой стране,и дальше он будет сожалеть о новых жертвах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися