У Харкові 16-річного підлітка, який спровокував смертельну ДТП на Гагаріна, взяли під арешт

Харківського посадили на 60 діб

Київський районний суд Харкова 28 жовтня обрав запобіжний захід 16-річному винуватцю ДТП на проспекті Гагаріна Миколі Харківському. Відповідну відеотрансляцію показували у Youtube.

Суд задовольнив прохання прокуратури та взяв хлопця під варту на 60 діб без можливості внесення застави. Крім цього прокурор розповів, що Харківський поводився зухвало на місці злочину і відверто брехав. Також Микола має умовну судимість і перебував на випробувальному терміні.

Адвокат підозрюваного Інна Данилова просила взяти парубка під домашній арешт, оскільки йому потрібна медична допомога.

Контекст:

У четвер, 28 жовтня, Київський районний суд Харкова обрав запобіжний захід 16-річному винуватцю ДТП на проспекті Гагаріна Миколі Харківському. Адвокат підлітка заявила, що він не ховатиметься від слідства, а навпаки разом з батьками сприятиме і попросила відправити його під домашній арешт або визначити заставу.

Увечері, 26 жовтня, суспільство потрясло звістку про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох з тяжкими травмами доставлено до лікарні. Аварія сталася близько 20:40 на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості порушивши правила дорожнього руху, зіштовхнувся із Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці.

У поліції повідомили, що транспортний засіб було зареєстровано на матір водія. Після аварії 16-річного водія Infiniti затримали в порядку ст. 208 КПК України. Наразі проводяться слідчі дії, а також призначено низку судових експертиз.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися