Харківський мільйонер пообіцяв посадити 16-річного гонщика Миколу

Бізнесмени поєднали зусилля, щоб посадити Миколу Харківського

Харківський бізнесмен Юрій Сапронов зустрівся з постраждалими у ДТП на проспекті Гагаріна і заявив, що він та інші бізнесмени робитимуть усе можливе, щоб Миколі Харківському надали максимальний тюремний термін. Відповідну посаду Юрій опублікував на своїй сторінці у Facebook.

"Вчора ввечері ми зустрічалися із сином та донькою загиблого Ігоря Носова, Анастасією та Артемом. Говорили більше 2-х годин. Без лірики та в сухому залишку наступне - про один з членів нашої команди професійний адвокат Ігор Черняк підписав договір з одним із потерпілих, у другого потерпілого буде інший адвокат, але обидва адвокати працюють разом. Хто ще з адвокатів працюватиме вирішують виключно два цих адвокати, разом із потерпілими", - написав Юрій.

Він зазначив, що окрім нього в проєкт вкладаються Гарік Корогодський, Олександр Давтян, Валерій Дема, Володимир Скоробагач, Масі Найом, Ігор Когут, Сергій Хорошайлов та Юрій Губанков.

"Бюджет необмежений. Безумовно необхідна підтримка мас-медіа та всього суспільства. Тобто всіх Вас. Я і ми з бізнесменами виходимо в публічний ефір, як тільки будуть будь-які зашквари та спроби тиску, непрозорості, бардаку в процесі з боку державних органів, або інших суб'єктів. Попереду велика, довга, рутинна робота юристів. Завдання - максимальний термін недоумку-гонщику, максимальна компенсація для дітей та сім'ї Ігоря Носова, притягнення до кримінальної відповідальності батьків головного підозрюваного Миколи Харківського. Це принциповий бій за справедливість", - підсумував Юрій.

Нагадаємо, увечері, 26 жовтня, суспільство потрясла звістка про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох з тяжкими травмами доставлено до лікарні. Аварія сталася близько 20:40 на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості порушивши правила дорожнього руху, зіштовхнувся із Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці.






Юрий

29 жовтня 2021, 20:49

К государственным органам доверия нет, люди объединяются чтобы найти справедливость. Дожились.....

Валентин

29 жовтня 2021, 17:00

Всё правильно - надо привлечь к ответу преступника! Но как быть с теми полицейскими, которые останавливали этого "гонщика", проверяли разрешающие документы на управление транспортным средством (которых не оказалось), а, потом, когда этот пацан послал их нах.., спокойно ретировались? Что с этим делать? Такое впечатление, что полиция бореться только с теми, кто позволяет себя "бороть". А только полисмена посылают подальше, суют сотню баксов или представляются прокурорским отпрыском - сразу "ВСЁ норм"!

Иван

29 жовтня 2021, 16:34

Еще в Харькове есть Крыжановский Николай Валентинович, этот с образованием, но тоже аферист. Кстати, работают с Долженко в паре.

Иван

29 жовтня 2021, 16:31

В Харькове есть один "адвокат" некто Долженко Владимир Борисович, без образования, позиционирует себя, как "адвокат-практик". Это аферист, он вводит в заблуждение и обирает доверчивых клиентов. Можете взять его, он аж бегом будет бежать на неограниченный бюджет, это для него клондайк. Юридического результата, конечно, не ждите, да его и не может быть - чувак без образования, но результат в виде масштабного присвоения ваших денег обеспечен.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися