"Безкарність породжує вседозволеність" - харківський депутат про ДТП на проспекті Гагаріна

Харківський депутат фінансує посадку Миколи Харківського

Депутат Харківської обласної ради Володимир Скоробагач прокоментував резонансну ДТП на проспекті Гагаріна із 16-річним Миколою Харківським. Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

"Маючи умовний термін за стрілянину в людей у супермаркеті цей відморозок спокійно собі літав вулицями міста і нікому до цього не було справи!! Я сам батько і розумію - виховувати своїх дітей треба так, щоб вони розуміли відповідальність за свої вчинки. безкарність породжує вседозволеність. Чому, перш за все, батьки не припиняють це. Або їм не до власних дітей???? І поки закривати очі на таких малоліток за кермом будуть і батьки, і правоохоронці, дорога буде військовим полігоном. Співчуття рідним і близьким загиблого внаслідок цієї жахливої трагедії", - написав депутат та нагадав, що за останні роки це вже 5 таке ДТП з підлітками за кермом. 

Варто зазначити, що, за словами бізнесмена Юрія Сапронова, він та інші бізнесмени робитимуть все можливе, щоб Миколі Харківському дали максимальний тюремний термін. Володимир Скоробагач входить до вказаного списку.

Нагадаємо, увечері 26 жовтня суспільство потрясла звістка про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох з тяжкими травмами доставлено до лікарні. Аварія сталася близько 20:40 на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості порушивши правила дорожнього руху, зіштовхнувся із Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися