У Харкові мешканцям відключать опалення

Харків'яни залишилися без опалення

У Харкові 4 листопада мешканці Слобідського, Основ'янського, Немишлянського та Індустріального районів залишилися без опалення. Про це розповіли у КП "Харківські тепломережі".

У Слобідському районі без опалення залишилися мешканці 11 житлових будинків, 1 дитсадка та 2 шкіл на перехресті пр. Гагаріна та вул. Державінська.

В Основ'янському районі опалення та гарячу воду відключили у 33 житлових будинках, 2 дитячих садках, 2 школах на ділянці тепломагістралі ТМ-66 на вул. Забайкальська.

У Немишлянському районі без опалення залишилися люди у 209 житлових будинках, 4 дитячих закладах, 6 школах, 4 лікувальних закладах, 105 відомствах та гаряче водопостачання - у 154 житлових будинках, 4 дитячих закладах, 6 школах і 55 відомствах по вул. Рибалка, 12.

В Індустріальному районі без гарячої води та опалення залишилися мешканці у 29 житлових будинках, 1 дитячій установі, 1 лікувальному закладі та 7 відомствах.

Раніше "Коментарі" розповіли, що у Краснопавлівському водосховищі зафіксували критичну ситуацію. Води вистачить лише до грудня. Грошей на наповнення вже не вистачає, і їх навіть не обіцяють. Зараз Лозовій потрібно 152 млн грн, а з них 120 млн грн — на електроенергію.



Джерело: https://www.hts.kharkov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися