В Харкові через коронавірус закрили на карантин музей

Харківський історичний музей не працюватиме три найближчі тижні

З п’ятниці, 13 березня, в Харкові на карантин закрили історичний музей. Відповідне повідомлення розмістили на сайті установи, передають "Коментарі. Харків".

В повідомленні говориться, що у зв’язку із введенням в Україні карантину через коронавірус Харківський історичний музей імені М.Ф. Сумцова тимчасово не працюватиме.

Музей закрили для відвідувачів на три тижні – до з квітня включно. В музеї повідомили, що всі масові заходи та факультативи, які мали відбутися в цей період, будуть перенесені на інші дати та порадили берегтися і не піддаватися паніці.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові через загрозу поширення коронавіруса перенесли міжнародний марафон. Забіг повинен був відбутися 12 квітня, наразі нова дата змагань невідома. Організатори марафону дозволили  всім бажаючим провести заміну учасника або дистанції.

Також "Коментарі. Харків" писали, що з 12 березня в харківському університеті імені Каразіна оголосили карантин. Він триватиме три тижні, до 3 квітня. Факультети та кафедри університету організовуватимуть заняття в дистанційному форматі. Співробітники закладу працюватимуть в штатному режимі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися