У Харкові відома волонтерка стала представником влади

Наталія Попова стала радником голови облради

У Харкові 4 листопада відома волонтерка Наталія Попова стала позаштатним радником голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко. Про це вона сама розповіла на своїй сторінці у Facebook та опублікувала відповідний документ.

IpSU1O85q61O3xINh9nJDMfgD.jpg

Варто зазначити, що ще у травні 2020 року тодішній голова Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер пропонував Наталі стати його радником, але вже у липні дівчина пішла з посади. За її словами, у цій системі було просто неможливо перебувати та ніхто не хотів прислухатися до неї та людей.

ДОВІДКА

Наталія Попова виборює права медиків. Вона збирала інформацію від медпрацівників та передавала її для прийняття подальших рішень. Посаду Кучера вона отримала після скандалу з "інфекційкою", коли лікарня була переповнена пацієнтами з COVID-19, а медперсоналу катастрофічно не вистачало.

Інші новини:

 У Харківській області на 5 листопада коронавірус виявили у 1733 мешканців. За добу від COVID-19 померло 35 людей. В області COVID-19 діагностували вже 213 742 осіб. У регіоні за весь період пандемії померло 4817 хворих. Одужало від коронавірусу 174 274 особи. Наразі під наглядом медиків перебуває 34 651 пацієнт.

 Завідувач лабораторії імунореабілітації Харківського інституту імунології та мікробіології Андрій Волянський заявив, що пандемія закінчиться вже до нового року, однак у світі ще довго "тлітимуть" численні вогнища. Відповідний пост він опублікував у своєму FaceBook.

 На Харківщині з лютого 2021 року штабом з ліквідації наслідків коронавірусу керував Олександр Скакун, проте тепер він виконує обов'язки голови ХОДА. Новим керівником штабу став заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Михайло Черняк.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися