"Загалом це діагноз нам, суспільству" - харківський мільйонер про резонансну ДТП на Гагаріна

Юрій Сапронов поділився своєю думкою про резонансну ДТП у Харкові

Харківський бізнесмен Юрій Сапронов прокоментував резонансну ДТП на проспекті Гагаріна у Харкові. Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

"Загалом це діагноз нам, суспільству. Бо у нас, наша хата з краю. Та не з краю вона, а в центрі і чужого лиха не буває. Вчителі та школи теж не святі. І побори, і булінг, і "бідні багаті" Соціальні та ювенальні служби не працюють. Профілактики правопорушень немає. Соціальної попереджувальної реклами немає.

Я багато років тому в Маямі, протягом години їзди по локації бачив 4 великі телеборди, 10 секундних, де стоїть 5 річна дівчинка з бантиком та лялькою в руках, звуковий гучний вереск гальм, картинка змінюється дівчинка збита і слова "Якби ти їхав 30 миль на годину, вона була б жива..." Бізнес не зможе замінити державу", - написав Юрій.

Крім цього бізнесмен звернувся до генерального прокурора Ірини Венедиктової з проханням пояснити яким чином органи слідства та суддя 2 роки тому, коли Микола Харківський із пневматичного пістолета в магазині Таврія, стріляв і потрапив в обличчя людині, і замість 2-х можливих статей від 3-х до 7 років і від 3-х до 5 років, отримав 2 роки умовно.

Контекст:

Увечері 26 жовтня суспільство потрясла звістка про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох з тяжкими травмами доставлено до лікарні. Аварія сталася близько 20:40 на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості, порушивши правила дорожнього руху, зіштовхнувся із Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці.

Харківський бізнесмен Юрій Сапронов зустрівся з постраждалими у ДТП на проспекті Гагаріна і заявив, що він та інші бізнесмени робитимуть усе можливе, щоб Миколі Харківському надали максимальний тюремний термін. Він зазначив, що, окрім нього, у проєкт вкладаються Гарік Корогодський, Олександр Давтян, Валерій Дема, Володимир Скоробагач, Масі Найєм, Ігор Когут, Сергій Хорошайлов і Юрій Губанков.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися