У Харкові правоохоронці забрали автомобіль ще в одного "гонщика" (ФОТО)

У харків'янина забрали автомобіль

У Харкові правоохоронці 6 листопада вилучили автомобіль Jaguar у місцевого порушника правил дорожнього руху. Про це розповіли у пресслужбі патрульної поліції.

Зазначається, що машину зупинили на перехресті вулиць Сумської та Дерев'янко за проїзд на червоне світло. Далі виявилося, що автомобіль перебуває у розшуку за несплачені штрафи за перевищення швидкості.

На власника транспорту склали адміністративну ухвалу за ч. 2 ст. 122 (проїзд на заборонений сигнал світлофора) КУпАП. Автомобіль порушника конфіскували до закриття виконавчого провадження.

_BRR7IoMvJg-KT2PwoVvLPexh.jpg

Контекст:

⬤ Увечері 26 жовтня суспільство вразила звістка про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох із тяжкими травмами доставлено до лікарні. Аварія сталася близько 20:40 на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості, порушивши правила дорожнього руху, зіштовхнувся із Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці.

У Харкові 5 листопада поліціянти вилучили зелений автомобіль Audi RS-7 за їзду містом зі швидкістю 155 км/год та несплачені штрафи. Про це розповів депутат Харківської міськради, адвокат Ігор Черняк на своїй сторінці у Facebook. Сам водій ауді розповів, що автомобіль належить його бабусі 1955 року народження, а він його просто іноді бере покататися. За словами парубка, він випадково перевищив швидкість, оскільки спідометр неправильно її показує.

 Під Харковом у Валківському районі дівчина за кермом BMW на величезній швидкості влетіла до евакуатора. Від удару автомобіль вилетів з дороги у ліс і вдарився у дерево. Відео після ДТП опублікував Стас Жадан на своїй сторінці в Instagram.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися