На Харківщині прокуратура зацікавилася співробітниками Служби автомобільних доріг

За неякісний ремонт дороги в Дергачах САД перерахувала 8 мільйонів гривень

На Харківщині прокурори повідомили про підозру провідному інженеру  одного з відділів Служби автомобільних доріг у Харківській області. Про це "Коментарі. Харків" дізналися в прес-службі прокуратури Харківської області.

Інженеру інкримінують службову недбалість, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

Йдеться про події осені 2017 року. За версією слідства, підозрюваний не забезпечив повною мірою контроль за якістю та фактичним виконанням робіт з ремонту автомобільних доріг місцевого значення на території Дергачівського району.

picture

Так, інженер підписав акти приймання виконаних будівельних робіт, які мали недостовірні відомості щодо обсягів та вартості матеріалів та робіт. Як з’ясувалося, ремонт провели не в повному обсязі та неякісно, а обсяг вказаних робіт в документі не відповідає фактичному. Таким чином, підрядник безпідставно отримав від САД області 8 мільйонів гривень.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що автодорогу, яка з'єднує Харківську та Луганську області, обіцяють повністю відремонтувати вже в цьому році. Ремонтні роботи мають розпочати при сприятливих погодних умовах. В САД Харківської області пообіцяли ввести в експлуатацію 68,4 кілометра автомобільної дороги Н-26 Чугуїв-Мілове.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися