Безкоштовні автобуси Фельдман Екопарк припиняють роботу: як тепер дістатися

Про причини у парку не розповіли

Фірмові автобуси, які курсують до Фельдмана Екопарку безплатно, припиняють працювати. Про це повідомили у пресслужбі парку на Facebook.

"До нас можна дістатися приміським транспортом, який йде через зупинку селище Сонячне. Такі автобуси курсують від автостанції на Героїв Праці приблизно кожні пів години. Також можна доїхати від Площі Конституції на 50 тролейбусі до П'ятихаток пройти до Фельдман Екопарк близько 20-30 йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що влітку Фельдман Екопарку народилися два ягуари — хлопчик та дівчинка. Про це розповіли у пресслужбі парку. Наголошується, що малюки з матір'ю перебували на карантині в окремому приміщенні. Разом із новонародженими у комплексі перебувають п'ять ягуарів.

Інші новини:

Жителі Харкова просять місцеву владу запустити новий автобус від станції метро "Держпром" до Залютино. Люди зазначають, що вранці та ввечері майже неможливо влізти до автобуса, оскільки люди то їдуть на роботу, то їдуть із роботи. Щоб міська влада розглянула петицію, вона має набрати 5 тисяч підписів за 90 днів.

У Харкові порушили проблему перенасиченості міста автомобілями. Люди зазначили, що у спальних районах Харкова все забито автомобілями. Транспорт люди паркують у дворах та на вулицях, тим самим перешкоджають під'їзду до будинків спецмашин: медиків, поліції, рятувальників. Харків'яни запропонували збудувати багаторівневі паркування у спальних районах.

Харків'яни звернулися до Ігоря Терехова з проханням заборонити проїзд машин від ХНАТОБ до дельфінарію. У парку Шевченка алеї у районі дельфінарію є проїжджою частиною.



Я

11 листопада 2021, 07:16

По поводу, что много машин в спальном районе та и по городу в целом, просто изъять машины у грачей которые входят пьяные, под наркотиками и просто у психически неуравновешенных людей, и процентов на 50 машин будет меньше, особенно надо проверять девушек которые бояться сесть за он уль, но лезут...

Влад

10 листопада 2021, 08:02

Не понимаю зачем нужны петиции там, где всё и так ясно? Ведь понятно же, что в часы пик людям сложно уехать по причине несоответствия посадочных мест еоличеству желающих уехать. В данном случае нужна не петиция, а компетентные решение властей. Петиция нужна, например, если есть предложение о переименовании чего-то, но там, где всем ясно, что есть проблемы для людей, никакая петиция не нужна!

Natali

9 листопада 2021, 18:00

Если уже спальные районы столкнулись с проблемой сложности с подъездом к домам....,то причина не только в отсутствии парковок, но и в привычке оставлять машины рядом с домом и бесплатно:(! Жаль,что ЭКО парк отменяет автобусы, понятно, что экономические трудности в зимний период, но могли хотя бы сделать платный проезд, ведь выбраться пригородным транспортом там сложно, да и пешком не все могут:((!Упадет посещаемость, пересадки, а свое авто не у всех!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися