У мерії розповіли, чи потрібний СOVID-сертифікат для поїздок у маршрутках Харкова

Перед маршрутниками поставили завдання - здійснювати перевезення громадян у кількості місць для сидіння

Напередодні у Харкові на 277 автобусному маршруті з'явилося оголошення, що для поїздок необхідно не лише враховувати кількість людей у салоні, а й наявність сертифікатів щодо вакцинації у пасажирів. Видання РЕДПОСТ дізналося, чи справді цей документ потрібний для проїзду у громадському транспорті міста.

У Департаменті інфраструктури мерії журналістам заявили, що таких розпоряджень не давали.

picture

"Була нарада з поліцією, там обговорювалися нові правила перевезень Україною. На цьому засіданні був присутній цей перевізник. Він неправильно зрозумів суть нових правил, адже вони стосувалися міжобласних перевезень, а не міських", - повідомив заступник директора Департаменту інфраструктури Олександр Куколь.

Чиновник зазначив, що справді, перед маршрутниками поставили завдання - здійснювати перевезення громадян у кількості сидячих місць. Такого розпорядження не скасовували, проте нових правил також не вводили. Так що протягом деякого часу ці оголошення з маршруту повинні зняти.

Раніше "Коментарі" писали, що захворюваність на коронавірус в Харківській області станом на 10 листопада зросла на 0,78%, склавши таким чином 220 851. Усього ж минулої доби в регіоні виявили 1719 нових випадків інфікування. Зазначимо, що Харківська область під загрозою потрапляння до "червоної" карантинної зони.

Також відомо, що у Харкові студентська лікарня отримала на випробування пігулки від коронавірусу Pfizer та Merck. Відповідний наказ було опубліковано на сайті Міністерства охорони здоров'я. Саме медики тестуватимуть таблетки по 150 мг. "Рітонавір" від Phizer та MK4482-013 від Merck. Проводитимуть дослідження на людях, які вже контактували з хворими на COVID-19.



Сергей

11 листопада 2021, 18:12

Дебилы и жополизы любят ,, наперёд батька в жопу лесть ,, .Мудило а не перевозчик , законы пусть почитает !

Элла

11 листопада 2021, 09:43

Вообще долбанулись?! Подотритесь своими бумажками и диями!

Евгений

10 листопада 2021, 21:45

Долой ковиддпаспорта!!!Это нарушение Конституции Украины!!!А полиция должна предотвращать преступления, а не выполнять противозаконные указания своего начальства.Они же присягу давали служить народу!!!

Евгений

10 листопада 2021, 21:41

Мы не потерпим ковиддпаспорта в Харькове!Все на бунт против произвола властей!!!

Жора

10 листопада 2021, 20:59

Каждый день по всем укроканалам и СМИ.В России ужасная ситуация почти 18-20 тыс.в сутки заболели.В США 25 тыс.а у нас все таки лучше.В Украине 14 тыс. Только в Украине реально около 30 млн.жителей а в России 150 млн.в США 220 млн. Выходит в Украине даже то что показывают официально(не говоря уже сколько скрывают)в процентном отношении просто кошмар.

Антижид

10 листопада 2021, 18:43

Мене дивує це зелене чмо при владі, яке не має власної думки, багатократно погіршив життя людей й зараз допомагає рептилоїдам з США нищити наш народ... Хоча в сусідів біля руля "великий Пуйло", а ситуація аналогічна, якщо не гірша...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися