Заступник голови ХОДА про введення "червоної" зони в області: підстав не бачимо

Харківська область відповідає показникам "помаранчевої" зони

За словами заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Михайла Черняка, ситуація з поширенням коронавірусного захворювання в регіоні залишається напруженою. При цьому чиновник зазначив, що підстав для запровадження "червоної" карантинної зони поки що немає, пише Kharkiv Today.

Заступник голови ХОДА підкреслив, що судячи з показників, в області присутня певна стабілізація:

"Ситуація залишається контрольованою, стабільною, але поки що напруженою. Ми бачимо, що показники свідчать про те, що є певна стабілізація, — сказав Черняк. — Сьогодні Харківська область відповідає показникам "помаранчевої" зони. Підстав для запровадження "червоної" зони ми не бачимо".

Нагадаємо, що захворюваність на коронавірус на Харківщині станом на 10 листопада зросла на 0,78%, склавши таким чином 220 851. Усього ж минулої доби в регіоні виявили 1719 нових випадків інфікування. Коронавірусне захворювання забрало життя 24 мешканців (всього з початку пандемії 4941), а одужало за добу 866 пацієнтів (179 297 всього).

Станом на 10 листопада Харківська область у трійці регіонів з найбільшою кількістю нових випадків COVID-19. Так, у Дніпропетровській області зафіксували 1792 хворих, у Києві – 1740, у Харківській – 1719.

Раніше "Коментарі" писали, що напередодні у Харкові на 277 автобусному маршруті з'явилося оголошення, що для поїздок необхідно не лише враховувати кількість людей у салоні, а й наявність сертифікатів щодо вакцинації у пасажирів. Чи справді цей документ потрібний для проїзду у громадському транспорті міста – читайте у матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися