На час карантину харківським вчителям дозволили працювати дистанційно

Дистанційно навчатимуться і учні харківських навчальних закладів

Сьогодні, 13 березня,  в Харківській міській раді зібрали керівників загальноосвітніх, дошкільних і позашкільних навчальних закладів міста. Обговорювали, як працюватимуть під час карантину, який ввели через загрозу розповсюдження коронавірусу. Про це повідомляє прес-служба міської ради Харкова, передають "Коментарі. Харків".

Стало відомо, що вчителі під час карантину продовжуватимуть ходити на роботу. З понеділка педагоги працюватимуть з учнями в дистанційному режимі. Школярі одержуватимуть завдання, які мають виконувати вдома.

При цьому вчителям, які виховують маленьких дітей та не мають на кого залишити їх вдома під час карантину, дозволили працювати з дому - дистанційно. 

При цьому у міськраді заборонили керівникам відправляти співробітників у відпустку за власний рахунок та пообіцяли, що заробітна плата збережеться.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що найбільший харківський університет закрили на три тижні на карантин. До 3 квітня в університеті Каразіна студентів навчатимуть в дистанційному форматі. Співробітники вищого навчального закладу продовжуватимуть роботу в штатному режимі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися