Харків'янам розповіли, у якому разі блокується E-ticket

У Харкові учням видали близько 50 тисяч X-card

Блокування картки "E-ticket" відбувається тільки після активації "Картки харків'янина" ("X-card"). Такою інформацією поділився голова "Офісу реформ Харкова" та куратор проекту Павло Столбовий, коментуючи інформацію, що іноді у школярів під час спроби оплатити проїзду у громадському транспорті не спрацьовує жодна з карток, повідомляє прес-служба Харківської міськради.

Столбовий зазначив, що такі випадки є поодинокими, і з кожним розбираються окремо.

"Ми зв'язуємося з кожним заявником, навіть якщо бачимо такі скарги у соціальних мережах. Зворотній зв'язок працює постійно. У результаті проблема обов'язково вирішується", - заявив директор "Офісу реформ".

У мерії зазначили, що станом на сьогодні, у Харкові учням видали близько 50 тисяч X-card.

Нагадаємо, що до власників "Карти харків'янина" звернулися із проханням не викидати непотрібні електронні квитки E-ticket, а здавати їх на переробку. Громадяни, які мають право на пільговий проїзд, матимуть можливість скористатися ним за допомогою Карти харків'янина, проте після того, як її буде активовано - E-ticket заблокують.

Раніше у матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що стати власником "Карти харків'янина" зможуть усі охочі, хто працевлаштований офіційно у Харкові. Тим, хто хоче оформити картку, необхідно звернутися до роботодавця, який у свою чергу до КУ "Офіс реформ".

Також повідомлялося, що у міській раді Харкові попереджають про шахраїв. Зловмисники діють під брендом "Карти харків'янина", представляючись робочою групою проекту, та пропонують мешканцям міста отримати картку у прискорений термін.



Харьковчанин

17 листопада 2021, 22:04

Так зачем эта карточка Харьковчанина? Это очередной отмыв денег...сколько средств уходит на ее внедрение и изготовление ...карта дает нам скидки...и т.д и т.п...а что нельзя отрегулировать тарифы жкх? А скидки и так есть в магазинах...ну такой бред жидовский..

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися