Резонансна ДТП на Гагаріна: підліток визнав свою провину

Микола Харківський визнав свою провину

Неповнолітній Микола Харківський визнав, що саме він був кермом "Infiniti" у момент смертельної ДТП. Про це розповіла адвокат підозрюваного Інна Данилова, повідомляє 057.

"Він і до цього не заперечував свою провину. Просто після ДТП Микола перебував у шоковому та стресовому стані: травма голови та постійні болі, у зв'язку з чим не міг половини згадати. Після проходження лікування та відновлення він нарешті відповів на всі питання слідства", - сказала адвокат.

Контекст:

Увечері 26 жовтня суспільство потрясла звістка про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох із тяжкими травмами доставлено до лікарні. Аварія сталася близько 20:40 на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості, порушивши правила дорожнього руху, зіштовхнувся із Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці.

У Харкові фахівці провели молекулярно-генетичну експертизу у справі про резонансну ДТП на проспекті Гагаріна. Як і очікувалося за кермом, був 16-річний Микола Харківський. Експертиза показала, що на фронтальній подушці безпеки автомобіля Infinity була саме ДНК Миколи Харківського. Іншими словами, тепер можна впевнено сказати, що за кермом автомобіля був саме підліток і ніхто інший.

Харківський бізнесмен Юрій Сапронов зустрівся з постраждалими у ДТП на проспекті Гагаріна і заявив, що він та інші бізнесмени робитимуть усе можливе, щоб Миколі Харківському надали максимальний тюремний термін. Він зазначив, що, окрім нього, у проєкт вкладаються Гарік Корогодський, Олександр Давтян, Валерій Дема, Володимир Скоробагач, Масі Найєм, Ігор Когут, Сергій Хорошайлов і Юрій Губанков.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися