У харківському "Каравані" ковзанку замінили на фудкорт (ФОТО)

У "Каравані" відкрили фудкорт

У Харкові реконструювали ТРЦ "Караван". Тепер там замість ковзанки стоїть фудкорт. Відповідні фото очевидці публікують у соцмережах.


Зазначається, що поки що ця ділянка огороджена та не приймає відвідувачів. Дата відкриття і взагалі, що там конкретно продаватимуть, наразі невідомо.

Варто зазначити, що закрити ковзанку планували ще у серпні. Пов'язано це з тим, що фуд-зони були набиті людьми, а ковзанка порівняно порожня і займала величезну площу. Тож керівництво вирішили зробити відповідну оптимізацію.

Інші новини:

⬤ У Харкові до 1 грудня з'являться нові фотозони у Горькому парку. Зазначається, що весь парк до зими змінить свій світ і його підготують до Нового року. Також   речник парку Горького Андрій Кравченко пообіцяв, що зараз готується програма для майбутніх свят. Поки що всі ідеї тримаються у секреті.

 На підготовку Харкова до Нового року вже виділили гроші. Сам тендер об'явило КП "Міський інформаційний центр". Усі зазначені кошти мають піти на встановлення новорічної ялинки та святкових декорацій. Комунальники повинні змонтувати та демонтувати головну міську ялинку на площі Свободи. Крім цього, вони встановлять піксельну сітку, святковий навіс, скульптуру Діда Мороза та огородження святкового містечка. Декорації мають простояти до 19 січня 2022 року.

⬤ У Харкові на площі Свободи йдуть підготовчі роботи до встановлення ялинки. Частину площі огородили парканом і на місце завезли конструкції, з яких змонтують ялинку. У 2021 році нічого не зміниться і ялинку відкриють 19 грудня, у День святого Миколая.

 У Харківській області до Нового року планують заготовити 19,3 тисячі ялинок і 2 тонни гілок. Нагадаємо, легальні ялинки мають спеціальні бирки з номером і кодом. Якщо таких немає, дерево вирубане незаконно.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися