На власників "карти харків'янина" чекають нові привілеї

Власниками "картки харків'янина" стали близько 160 тисяч жителів

До програми лояльності соціального проекту "Картка харків'янина" приєдналися нові партнери. Такою інформацією поділився директор "Офісу реформ Харкова" та куратор проекту Павло Столбовий, передає прес-служба харківської міськради.

За його словами, кількість потенційних партнерів вже понад 150 компаній та організацій. У програмі лояльності присутні не лише великі торговельні мережі, наприклад "Восторг", "Клас", а також заклади громадського харчування, спортивні клуби, аптеки та інші.

"Це складний процес, тому підключення партнерів відбувається поступово, адже наше завдання зробити так, щоб користування карткою було зручним та якісним", - сказав Столбовий.

Представники партнерів, що приєдналися до "Карти харків'янина", розповіли про спецпропозиції, які чекають на її власників.

Так, трест "Житлобуд-1" пропонує знижку в 500 грн на 1 кв. м у будь-якому будинку, АЗС "SUNOIL" робить дисконт у 70 коп./л на дизпаливо та бензин, 50 коп./л – на газ, мережа "Мамин Дім" встановлює знижку на один дитячий візок у розмірі тисячі гривень, а також одноразову знижку на послуги у своїй поліклініці, а мережа швидкого харчування "Буфет" зробить знижку 10 гривень на піцу з шинкою.

Глава "Офісу реформ" також додав, що на даний момент володарями "картки харків'янина" стали близько 160 тисяч жителів. До кінця 2021 року планують видати максимальну кількість документів учням та співробітникам комунальних підприємств. А незабаром, за словами Столбового, почнуть видавати звичайні "карти харків'янина".

Раніше "Коментарі" писали, що у міськраді розповіли, куди звертатися, якщо не працює "Картка харків'янина".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися