Блогер із Харкова назвала Росію "нашою державою": подробиці скандалу

Діана Бакід просувала "20 ідей для розвитку Росії"

Блогер із Харкова, учасниця однієї із програм на телеканалі "СТБ" Діана Бакід потрапила у гучний скандал. Дівчина назвала Російську Федерацію "нашою державою", рекламуючи проект розвитку країни-агресора. Про це пише Depo.Харків, посилаючись на "Детектор медіа".

Зазначається, що Бакід має близько мільйона підписників у соцмережі Instagram. Там вона і оприлюднила публікацію, де називає Росію "нашою державою" та просуває проект російського бізнесмена Дмитра Давидова "20 ідей розвитку Росії". На знімку блогерка тримала рекламну продукцію проекту.

Відповідне фото супроводжувалося текстом:

"Пишатися нашою країною можна лише тому, що в ній є ще сильні уми, які спрямовують свій енергетичний потік в ім'я спільного майбутнього", "Вважаю, що такий проект - великий подарунок для нашої держави і вона має його підтримати!"

picture

Зазначається, що після звернення журналістів публікація зі сторінки дівчини зникла.

Також відомо, що Діана Бакід вважає себе екстрасенсом, запевняючи, що може передбачати майбутнє, покращити фінансове становище та привести до норми романтичні відносини.

Видання також зазначає, що проект "20 ідей для розвитку Росії", який просувала харківська блогерка, рекламують інші популярні російські особи, наприклад, артист Максим Галкін, співак Микола Басков, телеведуча Ксенія Бородіна та інші.

Раніше "Коментарі" писали, що у Харкові знову спалахнув мовний скандал . Продавець чебуреків та співвласник закладу відмовився обслуговувати мешканців українською мовою. Відповідне відео опублікував відомий громадський активіст Сергій Стерненко. Чоловік обурив мешканців та спалахнув скандал. Під час цього продавець не витримав, зірвався і заявив, що шкодує, що мешкає в Україні. За свого партнера вибачився інший співвласник закладу.



Марина

26 серпня 2022, 08:00

87711080342 лучшая гадалка. Реально помогает, не то что некоторые один вопрос и ответ по аудиозаписи . А тут всего 1000 рублей и на все мои вопросы получил ответ . Молодец, и говорит только правду, в отличие от многих которые говорят что хочешь услышать, и дарят ложную надежду и иллюзию. Вышла из депрессии , благодаря ей. Можно сказать спасла от многих ударов, и бед заранее предупредив.

Марина

6 серпня 2022, 07:57

Мне помогла лучший таролог, 87711080342, вытащила из депрессии , сняла порчу, Вселила надежду, поддержала и помогла поверит в себя. Поверила когда узнала что меня ждет. Это вселило в меня надежду, из сломленного состояние, зажглась снова, с новой силой и пошла вперед.

Алиса

25 листопада 2021, 17:30

Сжечь не надо со всем домом , она мошенница и инстаграмная шлюха !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися