У Харкові з'явиться творчий сквер (ФОТО)

Сковороді присвітять Філософський сквер

У Харкові має з'явитись Філософський сквер, присвячений 300-річчю Григорія Сковороди. Про це розповів голова Харківської облдержадміністрації Олександр Скакун на своїй сторінці у Facebook.

"Хочемо, щоб до 300-річчя нашого земляка в Харкові з'явився присвячений йому філософський сквер. Місце розташування – на вулиці Конторській, навпроти Харківської школи архітектури. Мені особисто він до вподоби. Ділюсь", - написав Олександр Скакун.


Контекст:

Нагадаємо, у Харкові реконструювали та вже відкрили парк "Юність". На відкриття прийшли десятки, а то й сотні людей. Видання "Коментарі" вирішило згадати, яким був парк раніше та яким він став зараз. На старих фотографіях видно, що парк вже явно потребував змін. Дитячі каруселі заіржавіли, замок стоїть напівзруйнований, а старий і курний потяг розмалювали вже неодноразово.

У Харківській області на Дергачівському полігоні твердих побутових відходів хочуть збудувати гірськолижну трасу, на якій можна буде кататися цілий рік. Наразі фахівці розробляють документацію проєкту та готуються до переговорів з потенційними партнерами. Про цю трасу мер Харкова Ігор Терехов говорив ще у вересні. Він казав, що узвіз створять зі спеціального пластикового покриття, на якому можна буде кататися цілий рік.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися