Куди можна здати непотрібний E-ticket у Харкові

У Харківському метрополітені можна здати непотрібний E-ticket

У Харківському метрополітені черговим вестибюлем на станціях підземки або спеціальними боксами можна здати непотрібні E-ticket. Про це написали у виданні Kharkiv Today.

Також картки можна здати водіям трамваїв та тролейбусів, а школярі просто можуть передати картки вчителям. Зібраний E-ticket піде на повторну перероблювання. Само собою гроші людям за це ніхто не дасть.

Контекст:

Нагадаємо, що до власників "Карти харків'янина" звернулися із проханням не викидати непотрібні електронні квитки E-ticket, а здавати їх на перероблення. Громадяни, які мають право на пільговий проїзд, матимуть можливість скористатися ним за допомогою "Карти харків'янина", проте після того, як її буде активовано, - E-ticket заблокують.

Стати власником "Карти харків'янина" зможуть усі охочі, хто працевлаштований офіційно у Харкові. Такою інформацією розповіла директор Департаменту цифрової трансформації Галина Литвинець, повідомляє пресслужба мерії.

"Було багато звернень із проханням поширити цей проєкт не лише на осіб, місце проживання яких зареєстровано у Харкові, а й на всіх офіційно працевлаштованих у місті. Тому виконавчий комітет міської ради схвалив цю пропозицію. Також це стосується і студентів, які навчаються у ВНЗ Харкова, але зареєстровані в інших містах".

Раніше "Коментарі" також писали, що у міській раді Харкові попереджають про шахраїв. Зловмисники діють під брендом "Карти харків'янина", представляючись робочою групою проєкту, та пропонують мешканцям міста отримати картку у прискорений термін.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися