У Харкові на стадіоні "Металіст" зробили люкс-ремонт для VIP-глядачів (фото, відео)

Стадіон готують до проведення матчів рівня Суперкубку УЄФА

На стадіоні "Металіст" на Західній трибуні розташована VIP-будівля, яку ремонтують у рамках повної реконструкції спортивного комплексу. Про завершення робіт у зоні для високопосадових гостей відзвітували у пресслужбі стадіону.

У повідомленні йдеться про те, що у будівлі було зроблено капітальний ремонт, замінено оздоблення стін та підлоги, оновлені усі комунікації, приміщення отримало нове освітлення.

Пресслужба стадіону зазначила, що весь ремонт було зроблено з прицілом на роль вболівальників у житті харківських футболістів. На стінах фоє з'явилися величезні фотографії вболівальників, поміж них розмістили світлини з зірками харківського футболу: Матеуса Пейшото, Володимира Танчика, Фареса Балулі та інших футболістів.

У самих ложах і найближчих до них залах оздобили приміщення матеріалами класу люкс, поклали килими, встановили барні стійки. На 4 поверсі зробили реконструкцію VIP-ложі та семи SKYBOX.

У повідомленні пресслужби також йдеться про те, що наразі спортивний комплекс готують для того, аби він був гідним прийняти матч Суперкубку УЄФА, де змагатимуться чемпіони Ліги Європи та Ліги Чемпіонів.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що на реставрацію стадіону "Металіст" було виділено 163 млн гривень. Першим етапом став ремонт інфраструктури дитячої футбольної академії, на неї було витрачено 53 млн гривень. 70 млн вклали у ремонт VIP-секторів на Західній та Північній трибунах. Решту виділених коштів вклали у розвиток мережі магазинів Metalist Fanstore. Перед цим рішенням Харківської обласної ради територію стадіону разом з комплексом споруд було передано у власність міста.



Анатолий

13 жовтня 2021, 20:57

Металл, вперёд!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися