У Харкові зняли кумедне ВІДЕО з комунальниками

У Мережі активно обговорюють відео, на якому знято розваги комунальників

В одному із дворів міста Харків зняли досить незвичайну картину - веселі розваги працівників комунальної служби. Про це повідомляє видання "Новини. Live", посилаючись на Telegram-канал "Типовий Харків", в якому було опубліковано відео інциденту.

Автор ролика зобразив, як двоє чоловіків, одягнених у спецодяг комунальної служби, розважаються на дитячому майданчику, спускаючись із гірки та катаючись разом на одній гойдалці. У цей час поруч із ними їхні колеги виконують свою роботу.

Також автор зазначив, що все, що відбувається на відео, було знято сьогодні, 30 листопада, у дворі в районі вулиці 23 серпня.


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував читачів про те, що невдовзі у Харкові має з'явитися Філософський сквер, присвячений 300-річчю Григорія Сковороди. Заяву про це зробив голова Харківської облдержадміністрації Олександр Скакун на своїй сторінці у Facebook. Скакун розповів, де буде новий сквер. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що харків'янам розповіли про аферистів, які видають себе за комунальні служби. Одного дня правоохоронцям надійшло кілька аналогічних повідомлень від городян про те, що їх намагалися обдурити на гроші. Заявники надали опис чоловіків та транспортного засобу ВАЗ, на якому вони пересувалися. При відпрацюванні виклику патрульним вдалося виявити двох чоловіків, які підходили під опис тих, хто звернувся, і машину. Для встановлення всіх обставин на місце прибула слідчо-оперативна група. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися