У Харкові планують провести реконструкцію одного з автошляхів

Загальна протяжність ділянки – 0,9 км

Незабаром у Харкові можуть провести ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення М-18 Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта на під'їзді до Міжнародного аеропорту "Харків". Про це повідомляють у пресслужбі Харківської обласної державної адміністрації, посилаючись на "Укравтодор".

Як розповіли у Службі автомобільних доріг у Харківській області, реконструкція цієї автодороги необхідна з соціально-економічного погляду, оскільки вплине на надання аварійних ситуацій на дорозі та сприятиме покращенню транспортної інфраструктури.

Дорога належить до II категорії. Загальна довжина ділянки – 0,9 км. Для старту проведення ремонтних робіт в "Укравтодорі" повідомляють про потребу у ресурсах під час будівництва та експлуатації - матеріали, енергетичні ресурси, водні ресурси.

Також у пресслужбі зазначили, що роботи на дорозі M-18-01 підходу до М-03 відбудуться у рамках Програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво". Термін будівництва визначається проєктом.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував читачів про те, що у Харківській області в Ольхівській ОТГ вперше за 40 років провели капітальний ремонт дороги, зруйнованої великовантажним транспортом. Дорогу замінили у рамках програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво". Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.


Також видання повідомляло про те, де у Харкові збудують на дорогах багаторівневі розв'язки. Нові транспортні шляхопроводи дозволять прискорити темп міста та дадуть поштовх для розвитку. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися