У Харкові на площі встановлюють ялинку (ФОТО)

Роботи вже добігають кінця

На площі Свободи у Харкові вже практично завершили встановлення головної ялинки міста. Про це повідомляє видання Status QUO, посилаючись на один із Telegram-каналів.

Місцевий мешканець зробив фотографії поетапної установки новорічного атрибута на площі та поділився ними у Мережі. Робітники вже практично перестали монтувати ялинку. На цьому етапі залишилося лише доробити верхівку. Потім новорічну красуню прикрашатимуть іграшками та яскравими гірляндами.

За словами видання, загалом на ялинці буде 200 декоративних елементів у вигляді подарунків, 700 кульок та декоративне намисто. А верхівку прикрасить зірка розміром 3х4 метри.

Розмір ялинки – висота 40 метрів та 40 сантиметрів з діаметром основи 11,78 метра. Конструкція покрита гілками штучної хвої.

Фото було опубліковано у Telegram-каналі "Типове ХТЗ".


Нагадаємо, що підготовчі роботи до встановлення ялинки розпочалися у місті ще 11 листопада. Тоді робітники огородили парканом частину площі та завезли конструкції, з яких у результаті буде змонтовано новорічну ялинку. Відкриття ялинки має традиційно відбутися 19 грудня, у День святого Миколая.

Цього року на підготовку міста до Нового року було виділено 4,4 млн гривень. Сам тендер оголосило КП "Міський інформаційний центр". Усі кошти мають піти на встановлення новорічної ялинки та святкових декорацій. Окрім новорічної ялинки на площі з'являться піксельна сітка "Зоряне небо", святковий навіс, скульптура Діда Мороза, а також робітники встановлять огорожу святкового містечка. Зазначається, що декорації мають простояти до 19 січня 2022 року. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися