Рух транспорту заборонено: у Харкові до кінця року перекрили одну із вулиць

У зв'язку з цим було змінено маршрути громадського транспорту

У Харкові до 31 грудня заборонено рух транспорту по вул. Барикадної на ділянці від вул. Холодногірський до пров. Курязького. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської міської ради.

За словами джерела, у Департаменті інфраструктури зазначають, що тимчасове перекриття ділянки дороги пов'язане із продовженням термінів будівництва теплової мережі для нового житлового комплексу. Як виявилося, роботи мали завершитися ще 30 листопада.

Таким чином, на час перекриття ділянки дороги об'їзд організований по вул. Афанасіївській та вул. Верхній Гіївській.

Також було змінено маршрути громадського транспорту. Закрита ділянка автобуси №258е, 270е, 299е об'їжджають закриту ділянку таким чином: - вул. Холодногірська – вул. Верхня Гіївська – вул. Барикадна та далі за маршрутом.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" поінформував читачів про те, що "Укрзалізниця" на кілька днів змінює розклад поїздів харківського спрямування. Поїзди відправлятимуться приблизно на пів години раніше та йтимуть на пів години довше. Це пов'язано з тим, що у місті Люботин, що на Харківщині, незабаром розпочнеться ремонт на залізничному перегоні. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на автодорозі Старий Салтов – Приколотне, яка сполучає три великі населені пункти – Великий Бурлук, Старий Салтов та Вовчанськ, проводять ремонтні роботи. Вже відновлено ділянку дороги завдовжки понад чотири кілометри. Загалом уся дорога становить 16 км. Востаннє ремонтні роботи на цій автодорозі проводилися понад 20 років тому. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися