У Харкові не вистачило грошей на реконструкцію вулиці

Реконструкцію вулиці Весніна відклали на невизначений термін

У Харкові реконструкцію вулиці Весніна на ділянці від вулиці Алчевських до вулиці Пушкінської перенесли на невизначений термін. Управління з будівництва, ремонту та реконструкції Харківської міськради скасовувало закупівлю. Про це стало відомо із системи публічних закупівель ProZorro, повідомляє ХАЦ.

Спочатку аукціон відбувся ще 23 листопада. На ньому найнижчу ціну запропонувало ТОВ "Хозхімсервіс". Проте вже 30 листопада реконструкцію скасували через скорочення витрат на здійснення закупівлі товарів, робіт і послуг. Також, за даними ХАЦ, це пов'язано зі скороченням бюджету на 2021 рік.

"Конкурентом ТОВ "Хозхімсервіс" на торгах щодо реконструкції вулиці Весніна на ділянці від вул. Алчевських до вул. Пушкінської було Консорціум "Блек Сі Консорціум". Пропозиція консорціуму склала 116,92 млн грн. Власниками цього консорціуму є турки з оточення Ярославського. Саме цей консорціум переміг на тендері щодо розширення проїжджої частини по вулиці Весніна на ділянці від Сумської до Алчевських на загальну суму в 81,2 млн грн. Детальні кошториси до договору не опублікували. Партнером турків в Україні є група Олександра Ярославського DCH", - написали у ХАЦ.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував читачів про те, що у Харкові мешканці шести районів залишаться без води. Комунальники вкотре проводитимуть щоденні ремонтно-відновлювальні роботи одразу на кількох ділянках. Таким чином, без води тимчасово залишаться жителі деяких будинків. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що найближчими днями у Харкові та Харківській області очікуються зміни у погоді та температурні стрибки. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися