У Харкові стартував продаж новорічних ялинок: озвучено ціни

Ціни на ялинки будуть починатися в середньому від 100 грн

З 1 грудня харків'яни можуть придбати ялинку до Нового року. Вартість святкового деревця починається від 110 грн. Про це повідомили на сайті ДП "Чугуєво-Бабчанське лісове господарство".

За інформацією джерела, ялинковий базар буде розташований біля контори лісгоспу. Також реалізація буде проводитись з торгового майданчика розплідника та плантації. Ціни на ялинки стартуватимуть у середньому від 100 грн. Вартість змінюватиметься в залежності від розміру святкового деревця.

Зазначимо, що минулого року найнижчий цінник на новорічну красуню стартував від 36 гривень (0,5 метра). Найдорожча ялинка обійшлася б харків'янам у 540,00 грн (від 5,1 до 6 метрів)

Згідно з прайсом, опублікованим на сайті ДП "Чугуєво-Бабчанське лісове господарство", вартість ялинок у 2021 році буде такою:


picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував читачів про те, що першого дня зими в центральному парку культури та відпочинку імені Горького увімкнули святкову ілюмінацію. У різних куточках парку було організовано тематичні зони. Крім того, вперше на центральній алеї з'явилися сяючі фігури ангелів, а поряд із центральною клумбою розмістили новорічну фотозону. Також у парку з'явилися ще п'ять новорічних ялинок. У Мережі з'явилися фотографії прикрашеного ілюмінацією парку. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що цього року на підготовку міста до Нового року було виділено 4,4 млн гривень. Сам тендер оголосило КП "Міський інформаційний центр". Усі кошти мають піти на встановлення новорічної ялинки та святкових декорацій. Окрім новорічної ялинки на площі з'являться піксельна сітка "Зоряне небо", святковий навіс, скульптура Діда Мороза, а також робітники встановлять огорожу святкового містечка. Зазначається, що декорації мають простояти до 19 січня 2022 року. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися