Казкова атмосфера: центральний парк Харкова засяяв вогнями (ФОТО)

Вперше на центральній алеї з'явилися сяючі фігури ангелів

Першого дня зими у центральному парку культури та відпочинку імені Горького увімкнули святкову ілюмінацію. Про це повідомляє видання My Kharkov, посилаючись на пресслужбу Харківської міської ради.

Надвечір 1 грудня парк Горького засяяв казковими вогнями, які тепер прикрашають альтанки біля озера, колесо огляду, ялинки та постаті ведмедів, встановлених на території парку.

У різних куточках парку було організовано тематичні зони. Крім того, вперше на центральній алеї з'явилися сяючі фігури ангелів, а поряд із центральною клумбою розмістили новорічну фотозону. Також у парку з'явилися ще п'ять новорічних ялинок.

Зазначається, що запалення вогнів на головній ялинці Горького парку та відкриття будинку Діда Мороза відбудеться 25 грудня.

У Telegram-каналі "Мій Харків" було опубліковано фотографії парку Горького після підключення святкової ілюмінації.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" поінформував читачів про те, що на площі Свободи у Харкові вже практично завершили встановлення головної ялинки місто. Місцевий мешканець зробив фотографії поетапної установки новорічного атрибута на площі та поділився ними у Мережі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що цього року на підготовку міста до Нового року було виділено 4,4 млн гривень. Сам тендер оголосило КП "Міський інформаційний центр". Усі кошти мають піти на встановлення новорічної ялинки та святкових декорацій. Окрім новорічної ялинки на площі з'являться піксельна сітка "Зоряне небо", святковий навіс, скульптура Діда Мороза, а також робітники встановлять огорожу святкового містечка. Зазначається, що декорації мають простояти до 19 січня 2022 року. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися