У Харкові деякі будинки залишаться без світла 4 грудня: адреси

Городян попереджають про тимчасові незручності

Цими вихідними у місті Харків та Харківській області проводитимуться планові роботи, у зв'язку з якими в деяких будинках буде тимчасово відключено електроенергію. Про це повідомляється на сайті "Харківобленерго".

За інформацією джерела, відключення світла відбудеться у суботу, 4 грудня. За деякими адресами електроенергія буде відключена о 8:00, в деяких — о 9:00. Роботи буде закінчено о 17:00.

Повідомляється, що світла 4 грудня не буде в будинках з 8, а в деяких з 9 ранку до 5 годин вечора. У цей час за вказаними адресами проводитимуться планові роботи.

Також у пресслужбі "Харківобленерго" зазначили, що відключення світла 4 грудня відбудуться у селі Миронівка та у селищі міського типу Золочів.

Повний список адрес, за якими 4 грудня буде відключено електроенергію:

picture


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформував читачів про те, що у майбутні вихідні погода в Харкові та області різко зміниться на зміну теплу, яке тішило харків'ян останні кілька днів, прийде похолодання та мокрий сніг із дощем. Синоптики озвучили точний прогноз та розповіли, коли варто очікувати нічних морозів. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що сьогодні, 3 грудня, у місті Харків жителі шести районів до вечора, а якщо саме до 20:00, залишаться без води. У цей час харківські комунальники проводитимуть ремонтно-відновлювальні роботи. У пресслужбі "Харківводоканалу" назвали повний перелік адрес. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися