У Харкові перекриють кілька вулиць у зв'язку з приїздом Зеленського

По ряду вулиць у Харкові 6 грудня буде заборонено проїзд і паркування

Сьогодні городян, які користуються особистим чи громадським транспортом, очікують на тимчасові обмеження та незручності. До приїзду президента Володимира Зеленського у центральній частині міста та маршруту руху колони з аеропорту буде заборонено проїзд і паркування транспорту низкою вулиць. Про це повідомляє видання РЕДПОСТ, посилаючись на Департамент інфраструктури.

За словами джерела, що в центрі Харкова починаючи з 17:00 буде заборонено рух транспорту вулицею Трінклера (на ділянці від проспекту Незалежності до площі Свободи) та на площі Свободи (на ділянці від вулиці Трінклера на проспекті Науки).

До 19:00 у місті буде заборонено паркування у таких місцях:

- вул. Вернадського – на ділянці від просп. Гагаріна до Гімназичного набережної;

- пров. Подільському – на ділянці від Гімназичної набережної до вул. Кооперативної;

- пров. Короленка – на ділянці від вул. Кооперативної до пров. Вірменського;

- пров. Вірменському – на ділянці від пров. Короленка до площі Конституції;

- пров. Подільському – на ділянці від площі Конституції до вул. Кооперативної;

- вул. Сумський – на ділянці пров. Мечнікова до просп. Незалежність;

- вул. Свободи – на ділянці від вул. Сумської до вул. Мироносицької;

- вул. Мироносицької – на ділянці від вул. Свободи (від будинку №33) до вул. Мироносицької.

Також повідомляється, що сьогодні буде тимчасово змінено маршрут тролейбуса №18. З 16:00 до 20:00 транспорт курсуватиме за маршрутом: РК "Лікарня швидкої допомоги" – вул. Балакірєва – вул. Дерев'янко – просп. Науки – просп. Незалежності – вул. Сумська – площа Конституції.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у понеділок, 6 грудня, Зеленський з одноденним візитом відвідає Харків. Президент візьме участь у заходах з нагоди 30 річниці Збройних сил України. Разом із ним до міста приїдуть також командувачі військ, за винятком військово-морських сил. Цього дня на майдані Свободи пройде марш за участю військових. Водночас на площі буде виставлена техніка - танки та БТРи, які вручать бригадам. Військовим частинам буде вручено бойові прапори, а військовим - державні нагороди. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що до приїзду Зеленського у Харкові огородили металевим парканом центральну площу. 5 грудня там розміщували військову техніку. За планом, там мають бути присутні кілька одиниць танків Т-64БВ, БТР-4Е та ББКМ "Козак 2М1" військових частин Харківського гарнізону (передусім 92-й ОМБр). Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися