У лікарнях Харківської області проведуть реконструкцію

Насамперед капремонт буде проведено в обласних лікарнях

У Харкові в рамках Програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво" буде проведено реконструкцію як мінімум двох об'єктів охорони здоров'я. Про це під час робочої поїздки до Харківської області розповів заступник Керівника ВП України Кирило Тимошенко.

Повідомляється, що наступного року масштаби "Великого будівництва" планують збільшити. Зокрема, передбачено фінансування для проведення реконструкцій об'єктів охорони здоров'я.

За словами Кирила Тимошенко, насамперед капремонт буде проведено в обласних лікарнях: в обласній дорослій та обласній дитячій.

"Ми не просто робитимемо ремонт в одному корпусі. Це повна реконструкція всіх обласних лікарень у всіх обласних центрах – і в Харкові також", - зазначив Тимошенко.

Крім лікарень, у 2022 році триватимуть реконструкції дитячих садків, а також шкіл. Крім того, продовжуватиметься програма "Велика Реставрація".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що на автодорозі Старий Салтов – Приколотне, яка сполучає три великі населені пункти – Великий Бурлук, Старий Салтов та Вовчанськ, проводять ремонтні роботи в рамках Програми "Велике будівництво". Загалом уся дорога становить 16 км. Востаннє ремонтні роботи на цій автодорозі проводилися понад 20 років тому. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що Харківська область одержала гроші з державного бюджету на придбання кисневого обладнання для лікарень. Медустанови придбають кисневі ємності, кисневі мережі та кисневу станцію – генератор кисню. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися