У Харківському метрополітені призначили нового керівника

З новим гендиректором було підписано контракт терміном на один рік

Мер міста Харків Ігор Терехов підписав розпорядження щодо призначення Андрія Гармаша на посаду генерального директора комунального підприємства "Харківський метрополітен". Про це повідомляє сайт КП.

За інформацією джерела, Андрій Гармаш очолює Харківський метрополітен відсьогодні, 7 грудня. Зазначається, що з новим гендиректором було підписано контракт терміном на один рік.

На сайті метрополітену уточнюється, що Андрій Гармаш до призначення працював на посадах: перший заступник генерального директора метрополітену, в.о. генеральний директор метрополітену, генеральний директор метрополітену.

До приходу на роботу в метрополітен Гармаш був директором АТ "Харківобленерго", головним інженером "Харківенергозбуту", а також обіймав різні посади у кількох енергоощадних компаніях Харкова та області.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові розглянуть можливість скорочення інтервалу руху поїздів у метро, щоб уникнути масового скупчення людей. У метро, а також у закладах торгівлі та громадського харчування ще жорсткіше стежитимуть за дотриманням маскового режиму та соціальної дистанції. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що фотограф Френк Херфорд побував у Харкові, де сфотографував станцію метро "Київська". Декілька знімків фотографа, у тому числі й харківського метрополітену, потрапили на Instargam сторінку знаменитого New York Times. Протягом шести років (2014-2020 рр.) Херфорд відвідав понад 770 станцій метро, які були збудовані за часів СРСР у 19 містах. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися