У Харкові з'явиться сучасний спортмайданчик

Роботи зі встановлення спортивного майданчика ведуться у дворі одного з дворів Харкова

У Немишлянському районі Харкова незабаром відкриють сучасний багатофункціональний спортивний майданчик. Про це повідомляється на Facebook-сторінці Адміністрації Немишлянського району Харківської міської ради.

За інформацією джерела, новий майданчик готують до відкриття у дворі житлового будинку на вулиці Ощепкова, 16/1. У пресслужбі також зазначають, що спортмайданчик зроблено у рамках реалізації програми Президента України "Здорова Україна" за дорученням міського голови Ігоря Терехова.

Про дату відкриття спортивного майданчика для занять спортом поки що не повідомляють. На сторінці Адміністрації Немишлянського району Харківської мерії опублікували фото, на якому знято майданчик у процесі його створення.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харківській області створюють парк "Смарагдове джерело". Автори проєкту запропонували створити регіональний ландшафтний парк (РЛП) у межах природної зони, розташованої у Безлюдівській, Південноміській, Височанській, Мерефянській та Харківській територіальних громадах. Головною метою проєкту є збереження залишків цінних дібрів південного сходу України, в яких міститься багато рідкісних видів рослин, грибів та тварин. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові реконструювали та вже відкрили парк "Юність". На відкриття прийшли десятки, а то й сотні людей. Видання "Коментарі" вирішило згадати, яким був парк раніше та яким він став зараз. На старих фотографіях видно, що парк вже явно потребував змін. Дитячі каруселі заіржавіли, замок стоїть напівзруйнований, а старий та курний потяг розмалювали вже не один раз. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися