Коли у центрі Харкова відкриють ковзанку

На площі Свободи відкривається ковзанка

У Харкові на площі Свободи вже з 10 грудня працюватиме ковзанка. Оренда ковзанів - 150 гривень, якщо замовляти онлайн та 170 якщо купувати на касі. Відповідні білети можна купити на сайті Internet-bilet.

У будні ковзанка працюватиме з 10:00 до 22:00, а у вихідні з 09:00 до 22:00. Час катання – 40 хвилин. Дітей до 7 років пускають лише з дорослими.

Бажаючі покататися повинні бути в захисних масках і мати при собі "зелений" COVID-сертифікат або просто негативний тест ПЛР терміном дії 72 години.

Контекст:

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував читачів про те, що першого дня зими в центральному парку культури та відпочинку імені Горького увімкнули святкову ілюмінацію. У різних куточках парку було організовано тематичні зони. Крім того, вперше на центральній алеї з'явилися сяючі фігури ангелів, а поряд із центральною клумбою розмістили новорічну фотозону. Також у парку з'явилися ще п'ять новорічних ялинок. У Мережі з'явилися фотографії прикрашеного ілюмінацією парку. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що цього року на підготовку міста до Нового року було виділено 4,4 млн гривень. Сам тендер оголосило КП "Міський інформаційний центр". Усі кошти мають піти на встановлення новорічної ялинки та святкових декорацій. Окрім новорічної ялинки на площі з'являться піксельна сітка "Зоряне небо", святковий навіс, скульптура Діда Мороза, а також робітники встановлять огорожу святкового містечка. Зазначається, що декорації мають простояти до 19 січня 2022 року. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися