У Харкові вже навіть папір купують за завищеними цінами

Харківське КП закуповує папір А4 за завищеними цінами

Харківські тепломережі купують папір А4 за завищеними цінами Про це розповіли представники Харківського антикорупційного центру на своїй сторінці у Facebook,

За даними ХАЦ, комунальне підприємство 8 грудня 8 грудня уклало договір з ТОВ "ДМД-Сервіс" на 449,97 тис. грн щодо поставки паперу для офісної техніки.Вже до кінця року мають поставити 2650 пачок паперу А4 по 500 аркушів у кожному. При цьому одна пачка коштуватиме бюджету 169,8 гривні та це при середній ціні 100-120 гривень.

Інші новини:

У Харкові 23 липня затримали одного із заступників голови Харківської облради Андрія Малиша. За даними правоохоронців, чиновник разом зі своїм адвокатом зажадав хабар у 1 млн 50 тис. грн у керівника одного з комунальних підприємств. За ці гроші заступник. гарантував керівнику збереження його нинішньої посади. Зловмисників викрили під час передачі останньої частини хабаря у 350 тис. грн.

У Харкові 25 серпня із будинку антикорупційного центру винесли ноутбуки, відеотехніку та інше обладнання. Співробітники ХАЦ відразу ж звернулися в поліцію і написали заяву про пограбування. Зазначені обставини ускладнюють роботу фахівців із ХАЦ. За даними правоохоронців, з громадської організації по проспекту Науки винесли 7 ноутбуків, квадрокоптер, фотокамери, два стабілізатори для них і телефони. Поліціянти опитали свідків і вилучили речові докази.

У Харківській області СБУ викрила чиновників "Укрзалізниці". За даними правоохоронців, посадові особи структурного підрозділу філії "Пасажирська компанія" "Укрзалізниці" забрали собі майже 2 мільйони гривень. Усі ці гроші виділили на зарплати працівникам. Керівництво просто внесло в документи неправдиві відомості, а гроші забрало собі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися