Актуально

На Харківщині в рамках програми Зеленського зробили дорогу (ФОТО)

На дорозі Коломак – Шелестове – Колонтаїв влаштовано 3 км нового дорожнього покриття

У рамках Програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво" у жовтні розпочали роботи з поточного середнього ремонту 13-кілометрової ділянки дороги Т-21-16. Про це розповіли у пресслужбі ХОДА,

У Службі автомобільних доріг у Харківській області повідомили, що станом на 8 грудня на 3-х кілометровій ділянці виконані роботи з влаштування вирівнювального шару з крупнозернистої асфальтобетонної суміші – 3,7 км. Також влаштовано верхній шар з дрібнозернистої щільної асфальтобетонної суміші – 3 км.

"На цій ділянці встановлено бар'єрну огорожу, для забезпечення безпеки дорожнього руху в зимовий період завдано тимчасової дорожньої розмітки. У планах, крім виконання робіт з основного проїзду, відновити та зміцнити узбіччя, примикання та з'їзди, очистити смугу відведення від порослі, нанести дорожню розмітку та встановити нові дорожні знаки", – зазначили у САД у Харківській області.

Термін виконання робіт за контрактом – 2 роки. Цього року у планах відновити 3 кілометри дороги. Завершити оновлення 13-кілометрової ділянки планують наступного року.

Нагадаємо, у Харківській області у Вільхівській ОТГ вперше за 40 років провели капітальний ремонт зруйнованої великовантажним транспортом дороги. Дорогу замінили у рамках програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися