В аеропорту «Харків» розповіли, як працюватимуть під час карантину

Найголовнішим пріоритетом роботи в аеропорту назвали безпеку і здоров'я пасажирів

Днями в харківському аеропорту розповіли, як працюватимуть під час карантину, який оголосили по всій України з метою запобігання розповсюдження коронавірусу і показали, як дезінфікують приміщення. Відповідне відео прес-служба виклала на сторінці аеропорту в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Так, повідомляється, що аеропорт працює в штатному режимі, а всі рейси виконуються відповідно до розкладу. Статус рейсів можна переглянути на онлайн-табло аеропорту.

З метою запобігання поширенню коронавірусу в аеропорту запровадили додаткові запобіжні заходи. Так, в приміщеннях регулярно прибирають із застосуванням спеціалізованих дезінфікуючих засобів. Дезінфікують пасажирські автобуси і трапи.

Крім того, в залах вильотів і прильотів, на стійці реєстрації, пунктах контролю і паспортних кабінках з’явилися антисептичні засоби для обробки рук, а персонал аеропорту забезпечили засобами індивідуального захисту.

Також представники санітарно-карантинного пункту аеропорту (СКП) і прикордонної служби "Харків-авіа" проводять вимірювання температури пасажирів, що прилітають. У разі виявлення у пасажира підвищеної температури, лікарі СКП застосовують допоміжний комплекс заходів. В аеропорту повідомили, попередньо уточнюють інформацію у командира екіпажу про наявність пасажирів, які скаржилися на самопочуття під час рейсу. Якщо на рейсі є пасажири зі скаргами, в аеропорт викликається швидка медична допомога та представники санітарно-карантинного пункту проводять комплекс заходів для подальшої ізоляції і проведення медичного огляду.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що через поширення епідемії коронавірусу в аеропорту Харкова скасували рейси в Ізраїль. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися