У Харкові на квіти для прикрашання міста планують витратити 22 мільйони гривень

КП "Харківзеленбуд" планує закупити розсаду однорічних рослин на 22 млн грн

Комунальне підприємство "Харківзеленбуд" вже готується до весняного сезону. КП 24 січня оголосило тендер на закупівлю розсади однорічних квіткових культур. Про це свідчить інформація в системі закупівель Рrozorro.

Відповідно до тендерної документації, на розсаду планується витратити 22 130 050 гривень. Пропозиції від учасників торгів приймаються до 24 лютого, аукціон проведуть 31 березня, а термін поставки позначений як друга декада квітня - грудень 2020 року.

Тендер складається з двох лотів: на поставку 884 і 500 тисяч однорічних рослин. КП хоче купити розсаду бегонії, петунії, герані, тагетеса, сальвії та інших видів рослин.

Уточнюється, що доставка продукції повинна здійснюватися учасником партіями власними силами, за заявкою замовника (в усній або письмовій формі), у якій визначається термін поставки. При тому вона може здійснюватися в оперативному режимі - у вихідні та святкові дні, у зручний для замовника час.

Нагадаємо, як повідомляв портал "Коментарі. Харків", комунальна організація "Харківський зоологічний парк" витратить на морепродукти близько 129 тисяч гривень. За ці гроші планується закупити 131 кг щупальця кальмарів і 382 кг креветок.



Джерело: https://prozorro.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися