У Харкові встановлюють нові "Американські гірки" (ФОТО)

На площі Свободи встановлюють американські гірки

У центрі Харкова на майдані Свободи встановлюють нові "Американські гірки". Відповідну конструкцію біля ялинки облаштовують робітники.

Офіційної інформації про гірки поки що не було.

kgmfdSZmCgBGP84lgxu50IDlB.jpg

Інші новини:

 Нагадаємо, що підготовчі роботи до встановлення ялинки розпочалися у місті ще 11 листопада. Тоді робітники обгородили парканом частину площі та завезли конструкції, з яких у результаті буде змонтовано новорічну ялинку. Відкриття ялинки має традиційно відбутися 19 грудня, у День святого Миколая.

 Цього року на підготовку міста до Нового року було виділено 4,4 млн гривень. Сам тендер оголосило КП "Міський інформаційний центр". Усі кошти мають піти на встановлення новорічної ялинки та святкових декорацій. Окрім новорічної ялинки на площі з'являться піксельна сітка "Зоряне небо", святковий навіс, скульптура Діда Мороза, а також робітники встановлять огорожу святкового містечка. Зазначається, що декорації мають простояти до 19 січня 2022 року. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У лісництві нагадали про кримінальну та адміністративну відповідальність за незаконне рубання дерев, їх транспортування та реалізацію. На законних ялинках є спеціальні бирки з номером і кодом – гарантія легальності їх походження. Відсутність коду у системі свідчить про незаконну вирубку.

У Харкові парк Горького вже прикрашають до зимових свят. Відомо, що у парку планують встановити п'ять ялинок, а одну біля колеса огляду вже поставили. Також там з'являться різні інсталяції: ялинкові кулі, фігури ведмедів, фігуристів, ангелів та інших традиційних персонажів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися