У Харкові виступить відомий рок-гурт

У 2022 році у Харкові виступить гурт "СПЛІН"

У Харкові 18 червня 2022 року виступить гуртів "Сплін". Відповідні білети з'явилися на сайті Concert.ua.

Концерт проведуть у Палаці спорту (проспект П. Григоренка, 2). Квитки коштують від 599 гривень, і їх можна купити вже зараз. Востаннє колектив виступав у Харкові ще у 2013 році.

""СПЛІН" планують вразити харків'ян масштабним шоу, місцем проведення було обрано одну з найбільших локацій Харкова – Палац Спорту. Група порадує глядачів потужним лайвом, а світловий та візуальний супровід ще більше посилять відчуття від музики та вокалу", — пишуть організатори шоу.

Новий рік у Харкові:

 Нагадаємо, що підготовчі роботи до встановлення ялинки розпочалися у місті ще 11 листопада. Тоді робітники обгородили парканом частину площі та завезли конструкції, з яких у результаті буде змонтовано новорічну ялинку. Відкриття ялинки має традиційно відбутися 19 грудня, у День святого Миколая.

 Цього року на підготовку міста до Нового року було виділено 4,4 млн гривень. Сам тендер оголосило КП "Міський інформаційний центр". Усі кошти мають піти на встановлення новорічної ялинки та святкових декорацій. Окрім новорічної ялинки на площі з'являться піксельна сітка "Зоряне небо", святковий навіс, скульптура Діда Мороза, а також робітники встановлять огорожу святкового містечка. Зазначається, що декорації мають простояти до 19 січня 2022 року. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

У центрі Харкова на майдані Свободи встановлюють нові "Американські гірки". Відповідну конструкцію біля ялинки встановлюють робітники.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися