На Харківщині відремонтували дві дороги: як тепер вони виглядають (ФОТО)

Обидві дороги є складовими під'їзного маршруту до Богодухівської ЦРЛ

На автодорозі Богодухів – Павлівка – Гути у Харківській області завершено капітальний ремонт, що проводився у рамках Програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво". Про це повідомляється у пресслужбі Харківської обласної державної адміністрації.

picture

За інформацією джерела, роботи на дорогах О-210411 та С210435 добігли кінця. Автошлях Богодухів – Павлівка – Гути має загальну протяжність 11,4 км, а Під'їзд до села Павлівка – 3 км. Обидві дороги є складовими під'їзного маршруту до Богодухівської ЦРЛ

picture

Як повідомляє директор ДП "Дороги Харківщини" Ігор Турченко, ця дорога є дуже важливою для Богодухова, оскільки вона з'єднує районну лікарню та центр, а також через неї пролягає під'їзд до опорної школи.

У ході ремонту було замінено дорожню основу, нанесено розмітку, замінено дорожні знаки та багато іншого.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що на мосту автомобільної дороги державного значення Р-78 Харків-Зміїв-Балаклея-Гороховатка вперше за 60 років ремонтні роботи. Повне завершення ремонту на мосту планується у 2022 році. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на автодорозі Старий Салтів – Приколотне, яка з'єднує три великі населені пункти – Великий Бурлук, Старий Салтів та Вовчанськ, проводять ремонтні роботи. Загалом уся дорога становить 16 км. Ця дорога є стратегічно важливою, оскільки з'єднує одразу три населені пункти, в яких проживає понад 15 000 осіб. Зазначається, що востаннє ремонтні роботи на цій автодорозі проводилися понад двадцять років тому. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися