На Харківщині будують спорткомплекс: як він виглядає зараз (ФОТО)

До кінця цього року планується завершення будівельно-монтажних робіт

У місті Чугуїв, що на Харківщині, в рамках Програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво" протягом пів року будують новий фізкультурно-оздоровчий комплекс. У пресслужбі Харківської обласної державної адміністрації показали, як відбуваються будівельні роботи та як комплекс виглядає на цей момент.

picture

За словами директора Департаменту капітального будівництва ХОДА Сергія Жукова, будівництво комплексу було розпочато влітку поточного року. На сьогодні ФОК вже підключили до всіх систем енергозабезпечення: вода, каналізація, тепло. На кінець цього року планується завершення будівельно-монтажних робіт.

picture

Відповідно до проєкту, загальна площа будівлі становитиме 1450 кв. м, а обсяг – 9 тис. куб. м. Площа ігрової зали - 40х21,5 м. На універсальному полі можна організувати футбольний, баскетбольний, волейбольний та тенісний майданчики.

picture

На другому поверсі будівлі буде розміщено боксерський ринг та інші спортивні кімнати.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Люботині в рамках програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво" відкрили ясла-садок №5. Роботи у навчальному закладі розпочалися із серпня 2019 року. До реконструкції у будівлі розміщувалася Люботинська міська лікарня. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що під Харковом проводять ремонт стратегічно важливою дорогою. Востаннє ремонтні роботи на цій автодорозі проводилися понад 20 років тому. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися